Taco Turėtojas Stendas, Taco Rack Korpuso Su Rankenomis Taco Sunkvežimių Dėklas Taco Ar Kaip Taco Shell Pelėsių - W-Formos Taco Stovo

i170986

€37.91 €52.66
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Šeimos 4-piece set] Tai taco stovo bus naudojama jūsų virtuvės daugelį metų.Krosnies ir grotelės yra saugūs naudoti, ir tvirtas nerūdijančio plieno plokštelės dizainą yra labai tinkamas už šiltą paslaugą savo tacos.Šis 4-piece set-tai puikus šeimos šventes ar tacos su draugais.

[3 dalis] Taco rėmo priima banga-formos dizainas.U-formos griovelis gali būti naudojamas kietas ar minkštas tacos padėti savo tacos stovėti vertikaliai, leis jums mėgautis kiekvieną užkandote.Naudoti šių praktinių ir gražus taco karkasas stovi (iki 12 taco korpusai), kad sukurti gražią aplinką, bet kokia proga!

[Mažas ir patogus] dydis taco stovas yra 22,5 x 10 x 5.3 cm, todėl labai tinka ruošti ir saugoti tacos.Vertikalus padėklai, taip pat gali būti naudojami laikyti kitų maisto produktų ir užkandžių, pavyzdžiui, antklodės, karštų šunų, ir kt.Rankena pabaigoje taco stovas leidžia patogiai atlikti tacos iš virtuvės, valgomojo stalo.Jūsų tacos nebus užima vietos ant taco plokštė.

[Lengva naudoti] Šių metalo taco lentynos yra didelis ir gali padėti minkšti taco korpusai.Tiesiog įdėti shell turėtojas ir pridėti visų sudedamųjų dalių norite.Lentynos juos laikyti vietoje, todėl jums nereikės nerimauti apie taco korpusai griūva.Tai yra tikrai patvarus!

[Lengvai valoma] taco stovas yra lengva valyti.Taco stovas yra skirtas plokščių paviršių, ir užapvalintais kampais, todėl jį lengva valyti.Gali būti sukrauti lengva laikyti.

Spalva: Aukso

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: 22,5 x 10 x 5.3 cm

Pakuotės Turinys:

4 x stalčiuko

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Palikite peržiūros