Maršrutizatorius Hider Lauke Sieniniai Dėžės Maršrutizatoriaus Modernus Dizainas Maršrutizatorius stalčiuko Organizatorius Jokių Skylių Namų Puošybai

i180623

€7.65
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudoti: krepšys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Dėklai & Dėžes

Aprašymas:

1. Sutirštės plokštė, ABS, priekiniai ir galiniai paramą, saugus ir patikimas, dviguba apkrova, be spaudimo.

2. Skeletas dizainas, nėra signalo blokavimas.Apsauga nuo dulkių ir anti-purvinas, šilumos išsklaidymo, vėdinimo ir daugiau saugai gerinti paslaugų gyvenimą set-top box.

3. Apačioje vėdinimo ir šilumos išsklaidymo uosto, patogus kabelio įvadas, užkirsti kelią tangling ir knotting ir padaryti maršrutizatorius patogiau.

4. Atsisveikinti su netvarkinga instaliacija, tvarkingas ir netvarkingos reglamento laidų.

5. Viršuje vietos yra nemokama vieta mažų objektų, tokių kaip žalieji augalai, ir žadintuvai, gyvinti kampelis jūsų namuose.

Specifikacija:

Gaminio Medžiaga: ABS

Gaminio dydis: apie 24,5*14*6cm/9.64*5.51*2.36 į

Produkto svoris: apie 125 g

Produktų Sąrašas:

Wifi Router Talpinimo*1

(Su plėtimosi varžtai*2, non-marking kuokštelinių-nemokami lipdukai*2)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patikimos Medžiagos】Wifi Router Laikymo Dėžutė yra saugus ir stabilus, su dviguba nešantys ir jokio spaudimo, nes jis yra pagamintas iš sutirštės ABS medžiagos.

2.【Pagrįstą Laidų】, Nes protingos instaliacijos dizainas, Maršrutizatorius, Hider Lauke, nepatogus laidai yra užslėpti, kad jūsų laidų nebėra chaotiškas.Ir ji gali išlaikyti naudojimo saugumas.

3.【Hollow-out Dizainas】Kabinti Maršrutizatorius talpinimo turi hollow-out dizainas, kuris neturi blokuoti signalą.Ji taip pat yra atsparus dulkėms ir purvui atspari šilumos išsklaidymo ir vėdinimo yra saugiau, ir tarnavimo set-top box, ir yra geresnis.

4.【Lengvas Montavimas】Wifi Router Hider Lange yra du būdai, kaip įdiegti lengvai.Pirmojo tipo plėtra varžtas montavimas tinka bendros sienos, ir antrojo tipo ne ženklinimas ir nagų-nemokamas montavimas tinka visų rūšių plytelių ir marmuro sienos.

5.【Platus】Bevielis Maršrutizatorius talpinimo gali būti naudojamas TV priedai, WiFi maršrutizatorius TV dėžės, set-top boxes, ir kitais TV priedais, puikiai tinka namuose ir biure.

Palikite peržiūros