Kalėdų Vainikas Saugojimo Krepšys 23.62 Colių Girliandą Atostogų Konteinerių Featuring Rankenos Ir Skaidrią Kortelės Lizdas

i181746

€15.10
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kalėdų Vainikas Saugojimo Krepšys 23.62 Colių Girliandą Atostogų Konteinerių Featuring Rankenos Ir Skaidrią Kortelės Lizdas

APSAUGO IR SAUGI: jūsų atostogų vainikas papuošalai iš žalą, dulkių, drėgmės, ir kenkėjai, todėl visada pasirengę parodyti Kalėdų, Velykų, Kalėdų ir kitomis ypatingomis progomis.

ATSPARI DRĖGMEI: Į 23.62 colių vainikas atostogų saugojimo krepšys pagamintas iš vandeniui polietileno plastiko, siekiant apsaugoti jūsų vainikai nuo vandens žalos.

SAUGUS TRANSPORTAS: 2 dygsnio pluoštu rankenos, kad Kalėdų sandėliavimo konteineriai durų vainikas laikiklį lengva nešiotis ir hangable.

PAPRASTAS NUSTATYMAS: Šių švenčių ryškiai raudonos saugojimo dėžės išsiskirti aplink ir pagal dėklai padės lengvai surasti jūsų atostogų Kalėdų vainikas laikymo konteineris; pridėtas kortelės lizdas leidžia jums žinoti, kas yra viduje vainikas box (nėra kortelę).

LENGVAI PRIEINAMA: dvipusis/dvigubas užtrauktukas, atidaromas ištisus Kalėdų saugojimo krepšys platus vainikas vietą ir šalinimas; jokių surinkimo reikalinga tik atsiskleisti ir įterpti savo lauko girlianda vainikas ir uždaryti puiki Kalėdų vainikai saugojimo.

Spalva: Raudona / Žalia

Medžiaga: polietilenas

Dydis: apie 60 x 18cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kalėdų Vainikas Talpykla

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Palikite peržiūros