Šaldytuvas Organizatorius Rinkinys, 4 - Skaidrus Šaldytuvas Organizatorius Su Dangteliu Ir Stalčių Galima Dėti Vieną Ant Kito, Šaldytuvo Laikymas Lauke

i184720

€47.16 €58.95
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Puikus patirtis: pasiūlyti klientams, kurie perka mūsų šaldytuvas organizatorius nustatyti geriausią patirtį, mes pridėjome dangteliai, kad kiti pardavėjai neturi, kad izoliacija ir dėti vieną ant kito.Dizaino rankena.Keturių kampų bazė yra pakelti lengviau krovimas produktų.Kelią apačioje šaldytuvas organizatorius iš neliesti šaldytuvas, stalviršį ir sukelia apledėjimo.

Maisto sauga: šaldytuvas organizatorius rinkinys, pagamintas iš tvirtos ir aiškios AUGINTINIO.Šaldytuvas organizatoriai yra maisto saugus, gali būti naudojamas su savimi.Jo stipri konstrukcija leidžia pakankamai stiprus, trunka ilgą laiką.Visi subtilaus dizaino buvo sukurta siekiant patenkinti mūsų klientų.

Ne plauti indaplovėje: išplaukite šaldytuvą organizatorius rankomis su švelniu detergentu ir vandeniu. (Temperatūros diapazonas nuo -20 laipsnių iki 50 laipsnių).

Šaldytuvas organizatorius rinkinys, 4: aukštos kokybės skaidrus dangtelis ir ekologiškas popierius, 4 gabalus, dangteliai ir šaldytuvas organizatorius rinkinys 4 leidžia geriau maisto tvarkymo teikiant atitinkamą vietą už teisingą prekių paskirstymas.

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: PET

Dydis: 26x14x7.5cm

Pakuotės Turinys:

4 Komplektas * Šaldytuvas Organizatorius su Dangteliu ir Stalčiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Palikite peržiūros