Anglies Pluošto Talpinimo Apdaila Padengti Interjero Stiliaus Toyota Highlander 2015 2016 2017 2018 Interjero Automobilių Reikmenys

i222004

€7.86
  • Aprašymas
  • Atsiliepimai

  • Elemento Tipas: Interjero Juostelės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Hocasen
  • Aufkleber-Platzierung: Suite Rinkinys
  • Ursprung: KN (Herkunft)

Savybės:

Ateiti su klijais, Lengva įdiegti ir puikiai.

Anti-scratch randas nepakenks savo rankas.

Patvarus, atsparus įbrėžimams, purvo atsparus ir antikorozinės

Teisingai žvakės nereikia Jokių pjaustymo arba sandūrų.

Tai tik dangtelį.

Griežtų kokybės standartų kūrimo ir bandymų.

Įmonė: Toyota Highlander 2015-2018

1.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų orproblem, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti greitai ir geriausias toli.

2. palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvacija judėti į priekį, mes tikrai vertiname savo laiką, jei jie paliko teigiamus atsiliepimus.

3. jei yra kokių nors problemų su jų įsigyti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų satisfactio

1. užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo apmokėjimo pagaminti ir patikrinti

2. mes užsakymo pristatymas pagal adresą pirkėjams pasiūlyti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adresus, jie pripildė dėl Inometalsystem.lt.

3.mes standartinis pristatymas metodas mūsų produktas,jei norite pakeisti pristatymo būdą,turėtų jums mokėti papildomų laivybos mokestis,prašome susisiekti su mumis laiku.

4. papildomas siuntimo mokestis nuo atokioje vietovėje nėra įtraukti į mūsų kaina, jei jums reikia, prašome sumokėti papildomą pristatymo mokestį nuo atokioje vietovėje tvarką, todėl prašome patikrinti, ar jūsų adresas renkantis DHL,UPS,FEDEX,TNT,AVS.

5. už didelės vertės užsakymą įpročius gali imti mokestį už mokesčius, pirkėjai turi visą atsakomybę mokėti mokesčius, kad, jei pirkėjas ir paklausos nurodyta vertė ant pakuotės, prašome susisiekti su mumis.

Paslaugų tranzito laikas yra uždarytas, konvejerių juostos, mašinos, savaitgaliais ir švenčių dienomis uždarytas, taigi laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs.

Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite atnaujinti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

1. mes priimame alipay, Visų didelių kredito kortelės yra sąlyginio DEPONAVIMO saugiomis mokėjimo procesorius.

2. mokėjimas turi būti per 3 dienas po užsakymo

3. jei jūs negalite, patikrinkite, uždaryti iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir pakartokite mokėjimai turi būti per 3 dienas.

1. prašome pareikšti ji ir siūlo sekimo numerį, mums per 7 dienas

2. visos nugaros prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės

3.100% klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.

Palikite peržiūros